Jernskoven halsrør kit, vælg farve

Fra kr. 80,00

Retrofutura Hør
Antal:-+

Beskrivelse

Strikkekit til Jernskoven halsrør i Retrofutura Hør.

Kittets farve er som standard Sennep, som vist på billedet, men man kan vælge en anden farve i rul-ned menuen.

Halsrøret er strikket i et simpelt, grafisk Shetlandsmønster. Det klassiske træ fylder hele fladen, kun indrammet af smalle, retstrikkede kanter.

Halsrøret strikkes rundt, så hver anden omgang strikkes vrang. For at opnå helt perfekte – og ens – kanter, begynder man med en midlertidig opslagning, som fjernes senere.

Kittet indeholder:

Strikkemønster til Jernskoven halsrør, leveret elektronisk som pdf-fil.

Retrofutura hør, mindste mængde er 1 fed, som er nok til at strikke et halsrør som det på billedet. Hvis man vil lave det større, så det kan nå to gange rundt om halsen, så skal man tilføje et fed mere.

Prisen på kittet er kun garnprisen – vi giver altså mønsteret gratis ved køb af kittets garn.

Størrelse:
Meget let at tilpasse, da maskeantallet afgør, hvilken omkreds halsrøret får. Det viste halsrør har 6 mønstergentagelser, men man kan lave et større med f. eks. 10 mønstergentagelser.

Strikkefasthed:
Blondemønster på 4 mm p: 15 m x 30 omg = 10 x 10 cm.

Sværhedsgrad:
Middel. Mønsteret bruger en midlertidig opslagning, men det er ikke en ret svær teknik. Blondemønsteret har en middel sværhedsgrad, da det går over 26 m. Til gengæld er det let at se om mønsterets linjer falder rigtigt i forhold til forrige pind, så man fanger det lynhurtigt hvis man skulle strikke forkert!

Mønsteret leveres elektronisk som pdf-fil. Efter betaling bliver en side med bekræftelse af købet vist, og på den side findes links til download. Du vil også modtage en e-mail, som indeholder disse links. Bemærk venligst, at download linket udløber et år efter købsdatoen.