Handelsbetingelser

Vores garn

For at kunne vise farver så præcist som muligt fotograferer vi garnet i dagslys. Men computerskærme er og bliver forskellige, så den farve du ser på skærmen kan være en smule forskellig fra den farve du ser når du står med vores garn i hånden.

Vi anbefaler håndvask af garn/færdige projekter. Brug uldsæbe, centrifuger eller tramp overskydende vand ud, og tør garn/færdigstrikket tøj i skyggen, aldrig i direkte sol.

Privatlivspolitik

Når du bestiller varer hos Retrofutura beder vi om dit navn og din adresse så vi kan sende varen til dig. Vi beder om din e-mail adresse, så vi kan sende opdateringer om din ordre, og sende download-links til elektroniske produkter. Vi beder også om dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre, og så du kan få beskeder om forsendelsen.

Dine oplysninger bliver opbevaret i 5 år, da det er et krav fra skattevæsenet.

Du er til enhver tid berettiget til at se, hvad vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dine oplysninger slettet eller rettet i tilfælde af at de indeholder fejl.

Dine oplysninger bliver opbevaret på den server, hvor Retrofuturas hjemmeside ligger. Desuden bliver der taget backup af hele vores site, og den backup befinder sig hos et amerikansk firma.

Betaling

Vi modtager betaling med kreditkort. Dine oplysninger bliver sendt via en sikker forbindelse til det firma, der håndterer betalingen. Kortbetalingen bliver gennemført når varerne er sendt.

Forsendelse

Varer, som er på lager, sender vi i løbet af højst 3 hverdage, men som regel hurtigere. Hvis vi ikke er i stand til at afsende din ordre i løbet af 3 hverdage vil vi kontakte dig når vi modtager din ordre, og give dig muligheden for at annullere hvis ventetiden er for lang.

Vi sender varer i genbrugsemballage når det er muligt. Genbrugte kasser ser ikke altid så smarte ud som nye, men de giver en stor miljøbesparelse. Nogle gange kan en ordre sendes i en forsendelsespose. Garn der sendes i en papkasse pakker vi som udgangspunkt ikke ind i et ekstra lag ny plastik. Hvis du gerne vil have dit garn pakket ind i ekstra plastik er du velkommen til at bede om det i en kommentar til ordren.

Vi sender med Post Danmark eller dao, og vi tilbyder gratis fragt til dao pakkeshop på ordrer over 700 kr.

Refundering

Du har 14 dages fortrydelsesret på din ordre, gældende fra modtagelsen af varen. For at gør brug af fortrydelsesretten skal man modtage pakken og derefter meddele os at man ønsker at annullere. I så fald dækker kunden omkostningerne ved at returnere varen. Varen skal være i sin oprindelige tilstand (mærkater på, garnet må ikke være vundet til et nøgle og/eller strikket med).

Fortrydelsesretten gælder ikke elektroniske varer.

Hvis du mener, at din vare er defekt og var det på købstidspunktet, bedes du kontakte os med henblik på at returnere varen. Garantien gælder i 2 år, men skal anvendes så hurtigt som muligt. Hvis din vare er defekt kan vi tilbyde pengene tilbage eller en anden vare i stedet.

Der tages forbehold for udsolgte varer.